Losh Restaurant & Café in Den Haag

Bij LOSH draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is de Mediterrane keuken met een modern accent. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt.

Prachtig uitzicht

Gelegen aan het gezellige Zuiderpark, met prachtig uitzicht op de natuur en een unieke locatie die u de gewenste culinaire verwenning biedt. We hebben niets teveel gezegd: Losh Restaurant verzorgt u een complete smaakbeleving in een groenrijke omgeving.

Exclusieve shuttle

De smaakreis begint al bij de ingang van het park, waar u wordt opgehaald met onze eigen shuttle en wordt afgezet voor de deur van ons restaurant.

Meditterane keuken met karakter

Na een gastvrij onthaal is het tijd voor het culinair hoogtepunt van uw bezoek. U wordt namelijk verrast met ons ruime aanbod aan mediterrane gerechten in een modern en licht karakter. Daarnaast verwennen wij u extra met de meest trending desserts en verfrissende cocktails!

mENUKAART

Mystieke sfeer en ruime zitgelegenheid

Uiteraard draagt onze mystieke en gezellige sfeer enorm bij aan uw culinair genot. Daarnaast kunt u heerlijk dineren met z’n tweetjes of tot wel 180 personen, bij Losh kan het allemaal.

Zonovergoten terras met uniek concept

Liever de natuur een stapje dichterbij? Neem dan plaats op ons zonovergoten terras dat plaats biedt voor 150 gasten. Als kers op de taart wordt dit binnenkort uitgebreid met een uniek marina terras waarbij u kunt waterfietsen en picknicken.

Wees welkom!

Beleef de betoverende combinatie van de prachtige natuur, onze exclusieve gerechten en zeer gastvrije sfeer. Wees welkom en ontdek het verschil.

Volg ons op instagram #loshrestaurant

loshrestaurant