Over losh

h
a

ambiance

Wilt u uzelf trakteren op een unieke culinaire ervaring? Bij LOSH gaan stijl en een ontspannen sfeer hand in hand. Uw culinaire reis beleeft u hier in een vriendelijke, toegankelijke omgeving. LOSH is gelegen aan het gemoedelijke Zuiderpark en biedt u uitzicht op haar natuur. De groene omgeving tilt uw smaakbeleving in alle seizoenen nog verder omhoog. Het omringende groen en onze verse, huisgemaakte gerechten lijken de tijd letterlijk even stil te zetten.

a

Over losh

Puurheid, authenticiteit en kwaliteit: dat is waar het bij LOSH om draait. Onze koks werken met verse A-klasse ingrediënten. Seizoensproducten spelen bij ons een hoofdrol. Deze zijn vers geoogst en vol van smaak. Een voor ons vanzelfsprekende keuze: de LOSH vision staat voor genieten met respect voor de omgeving. Daarbovenop vormt onze persoonlijke service de kers op de taart. 

diversiteit

Om diversiteit op onze menukaart te brengen hebben we gekozen voor meerdere soorten gerechten met een uitgesproken smaak. Naast het unieke aanbod van onze mals (biologisch) rund- en kalfsvlees van de grill, pan of oven, bieden we ook een mooie selectie van vis- en vegetarische gerechten. LOSH gebruikt alleen verse, seizoensgebonden producten voor haar gerechten, die met creativiteit tot perfectie zijn bereid door onze chef-koks. Geen kant-en-klaar producten, maar eerlijke grondstoffen met een verhaal. Het werken met de mooiste ingrediënten die de natuur te bieden heeft, maakt ons eten bijzonder.

a

Openingstijden