missie & visie

Missie

U laten genieten van een unieke, culinaire beleving. Dat is waar het voor LOSH om draait. Dat doen we met de kwaliteit die we bieden, maar ook met behulp van de landelijke omgeving die ons omringt. Optimaal genieten van dat laatste doet u op ons zonovergoten terras, dat binnenkort wordt uitgebreid met een marina terras, waar u ook kunt waterfietsen en picknicken. Blijven verrassen, dat is wat we graag doen.

v
qe

Visie

Het verbinden van mensen en de natuur die hen omringt. Dát is de visie van LOSH, die we uitdragen door te kiezen voor pure ingrediënten en authentieke, huisgemaakte gerechten. Onze koks zijn creatief, zonder de roots van de mediterrane gerechten en cultuur te verliezen. Samen met de rest van het personeel stellen zij de beleving van onze gasten dagelijks centraal.

q

Bomen en planten

LOSH slaat de handen ineen om ieder seizoen meerdere bomen te planten rondom heel de wereld. Dit doen we omdat wij geloven dat bomen planten dé oplossing is om klimaatverandering tegen te gaan, de biodiversiteit te herstellen en een perspectief te bieden aan een ieder met klimaatzorgen. Bomen zorgen immers voor verkoeling bij hitte, leggen CO2 vast, vangen overtollig regenwater op en zijn een bron van biodiversiteit. Daarmee dragen ze bij aan een gezonde leefomgeving voor mens én dier.

Onze Bijdrage

Ons maatschappelijk hart is dé drijfveer achter alles wat we bij LOSH doen. Wij werken met verschillende partners binnen en buiten onze eigen sector om betere levensomstandigheden te creëren voor mens en dier. Naast bomen planten, bossen herstellen en CO2 compenseren, zet LOSH zich in voor meerdere goede doelen die de maatschappij ten goede komen, zoals het openen van waterputten en het bijdragen aan weeshuizen en educatieve projecten. Dit maakt LOSH een restaurant met een visie, bereid om financiële en fysieke hulp te bieden aan partijen en personen die dit nodig hebben. Dit bericht publiceren wij dan ook om ondernemers en particulieren aan te moedigen om soortgelijke stappen te nemen. “A goal without a plan is just a wish”.

a

Openingstijden

Let op! Tijdens de ramadan zijn wij van 17:00 tot 00:00 geopend! (21-03 /20-04)